KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Strona główna

OŚRODEK SPORTU I REKREACJI

Dane teleadresowe:

97-300 Piotrków Trybunalski

ul. Stefana Batorego 8

tel. 44 732-66-51, 732-65-69

fax: 732-65-69 wew.122

email: sekretariat@osirpiotrkow.pl


Adres strony www: www.osirpiotrkow.pl


Elektroniczna skrzynka podawcza


NIP: 771 24 80 052

REGON: 00 130 7723


GODZINY PRACY ADMINISTRACJI: od poniedziałku do piątku od 7.30- 15.30


OBIEKTY W ZARZĄDZIE Ośrodka Sportu i Rekreacji:

Centrum Rekreacyjne

    • ul. Belzacka 108/110 ;  97-300 Piotrków Trybunalski

Kryta Pływalnia

    • ul. Próchnika 8/12 ;  97-300 Piotrków Trybunalski

Boisko Sportowe

    • ul. Broniewskiego 18 ;  97-300  Piotrków Trybunalski
    • tel. 510 473 702 

Lodowisko/ Korty tenisowe

    • ul. Żeromskiego 22 ;  97-300 Piotrków Trybunalski
    •  tel. 510 473  713

Obsługę bankową Ośrodka Sportu i Rekreacji w Piotrkowie Trybunalskim prowadzi GETIN NOBLE BANK SA.

Rachunek dochodów: 57 1560 0013 2324 5447 3000 0002
Rodzaje wpłat: wpłaty za czynsz i inne opłaty wynikające z najmu, wpłaty ze sprzedaży składników majątkowych, zwrot podatku VAT dokonanego przez Urząd Skarbowy

Rachunek depozytów: 30 1560 0013 2324 5447 3000 0002
Rodzaje wpłat : wadium, zabezpieczenie należytego wykonania umowy.

Podmiot udostępniający informację:
Ośrodek Sportu i Rekreacji w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Leszek Heinzel
data: 18-09-2020
data: 18-09-2020
data: 18-09-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 18-09-2020 - Edycja treści
  • 13-03-2020 - Edycja treści
  • 24-08-2017 - Edycja treści
  • 10-02-2017 - Edycja treści
  • 26-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 12-04-2013 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 18706